Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Taşoluk Fatih Ortaokulu

Telefon : 0 272 319 3100
Belgegeçer : X
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tasolukfatihortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mah. İnönü Bul. No 43A Taşoluk Kasabası Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Öğrencilerin bilgiye doğru yoldan ulaşmasını sağlamak amacıyla okulu geniş iletişim sistemleri içeren bir yapıya kavuşturarak Atatürk ilke ve inkılaplarını hazmetmiş, maddi ve manevi değerlerine yürekten bağlı, kendisini seven ve kendisine güvenen, iç disipline sahip, kendisi ile barışık, özgür ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirebilmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin, yetenekleri dikkate alınarak; hayat boyu bilgili, kültürlü, becerikli, özgüvenli, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemleri kullanan, sorgulayıcı, bilgi ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaşmış, uluslar arası bilince sahip, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın lider gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2016-2017 Yılı Güreş Müsabakalarında Türkiye 1.,2.,3. ve 5.´likleri; Yıldız Kızlar Futbol ve Küçük Kızlar Futsal Afyonkarahisar 1.´liği... 2016 öncesi Yıldız Kız Futbol Türkiye Yarıfinali, Futbol ve Futsal Afyonkarahisar 1.´likleri; Voleybol il dereceleri. 2012-2013 Eğitim öğretim yılında Sağlık ve Milli eğitim bakanlığınca "Temiz okul", "Sağlıklı Okul" projesi kapsamında beyaz bayrak belgesi almıştır.

Öğretmen :14
Öğrenci :198
Derslik :13
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :75
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:30-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuzda taşımalı eğitim yoktur.
Ulaşım : Afyonkarahisar´dan Taşoluk Belediyesi tarafından sabah saat 7:30´da öğretmen servisi kaldırılmaktadır. Ayrıca günün her iki saatinde bir afyona gidiş geliş yapan belediye otobüsleri ile ulaşım kolaylıkla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Taşoluk Kasabası Sinanpaşa-AFYONKARAHİSAR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık 45 km, yaklaşık 40 dakika; İlçe Merkezine Uzaklık 27 km, yaklaşık 25 dakika´dır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2016-2017 Yılı Güreş Müsabakalarında Türkiye 1.,2.,3. ve 5.´likleri; Yıldız Kızlar Futbol ve Küçük Kızlar Futsal Afyonkarahisar 1.´liği... 2016 öncesi Yıldız Kız Futbol Türkiye Yarıfinali, Futbol ve Futsal Afyonkarahisar 1.´likleri; Voleybol il dereceleri.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :